visibility Similar

code Related

Arboga Tidning, personal och interiör.En man, iklädd skjorta och slips, sitter vid ett skrivbord. Han håller i en penna och skissar på ett papper. På bordet ligger papper utspridda, där finns ett pennfat och en telefon. På väggen bakom mannen hänger affischer.

BostadsområdeExteriör, telefon- eller elledningar med stolpe. Skugga som faller på vitt snötäcke.

Arboga Tidning, personal och interiör. Redaktör Eitel Noll vid skrivmaskinen. Han har en uppslagen tidning och en telefon på skrivbordet. I bakgrunden syns en hylla med papper och föremål i. Han sitter nära fönstret, hans kontor ligger någon våning upp i byggnaden. Bakom hans rygg är dörren öppen in till nästa kontorsrum.

Arboga Tidning, interiör. En man, iklädd kavaj och slips, sitter vid ett skrivbord. Han har mycket papper omkring sig. Nu öppnar han ett kuvert. På bordet står en telefon. En annan telefon (möjligen en interntelefon) hänger på väggen.

Resterna av en till bruket hörande timmersåg, som legat på bäckens östra sida ungefär i höjd med smedjebyggnaden.

Ringve gård. Hovedbygningen sett fra tunsiden. Rester etter den nedrevne mellombygningen vises til høyre på bildet.

Bilden visar backen av en ubåt under gång. Luckorna på förskeppet är stängda och vatten stänker över relingen. Solen står lågt och havet blänker i motljus.

Arboga Tidning, interiör och personal.En man sitter vid skrivbordet och skissar. Han har en penna i handen och ett papper framför sig. Han har många papper utspridda på bordet. Där finns även ett pennfat och en telefon. På väggen, bakom mannens rygg, ses flera affischer.I fotots övre vänstra hörn, ses handen på den person som hjälper fotografen att hålla i blixten.

Hopfällbar båtMan på cykel med halv båt på ryggen

Backman på socialbyrånUng man iklädd kavaj och slips. Han står vid ett skrivbord och bläddrar med papper. Bredvid honom syns en telefon och ett fönster med krukväxter.

description

Summary

Backman på socialbyrånUng man iklädd kavaj och slips. Han står vid ett skrivbord och bläddrar med papper. Bredvid honom syns en telefon och ett fönster med krukväxter.

label_outline

Tags

reinhold carlsson 1927 2007 sverige se västmanland vastmanland arboga arboga kommuns fotoarkiv arboga municipality photo archive westerland high resolution men telephone paper industry desk sweden
date_range

Date

01/01/1968
create

Source

Digital museum
link

Link

https://digitaltmuseum.org/
copyright

Copyright info

No known restrictions on publication.

label_outline Explore Paper Industry, Reinhold Carlsson 1927 2007, Arboga Kommuns Fotoarkiv

Ivar Liliewall bakom sitt skrivbord.

Anställd vid Arboga expediton. Sverige. Public domain image.

Georgetown Preparatory School. Father Wisel of Georgetown Preparatory School at desk I

Arboga Bryggeri. Det är premiär för mellanölet.En man, iklädd kavaj, inspekterar fyllda flaskor som åker på ett löpande band. Rummet har kaklade väggar och stora maskiner syns i bakgrunden.Mannen är bryggmästare Ture Anderberg.Anläggningen var färdigbyggd 1899 och verksamheten startade 1 november samma år.24 oktober 1980 tappades det sista ölet, på bryggeriet. Märket var Dart.Läs om Arboga Bryggeri i hembygdsföreningen Arboga Minnes årsbok 1981

Svartå Herrgård 28 juli 1966En kvinna i kort, ärmlös sommarklänning och sandaletter på fötterna sitter vid ett skrivbord i en salong på Svartå Herrgård. En vas med en blombukett i står på bordet. Ett fönster syns i bakgrunden.

Biskop John Cullberg är på besök på den nyöppnade Gäddgårdsskolan. Efter honom kommer prosten Olof Björsell. Rektor, Georg Rudhner hälsar välkommen.

Ed Ramsey, owner of Sweet Potato Pie Company, at his desk.

[Woman at desk in office] - Public domain dedication image

Handelsbod med sju personer i personalen. Alla är klädda i arbetsrock. Här säljs tvättmedlet Tvätt-Björn, julgransljus och även bananer. Varorna är staplade i pyramider på disken.Lanthandel(Den första bananlasten kom till Sverige i november 1944)

[Woman working with machine at desk]

President Wilson and Joseph Tumulty

[George B. Cortelyou, half-length portrait, seated at desk, facing front]

Topics

reinhold carlsson 1927 2007 sverige se västmanland vastmanland arboga arboga kommuns fotoarkiv arboga municipality photo archive westerland high resolution men telephone paper industry desk sweden