visibility Similar

code Related

Missionsläger 10 augusti 1967En vuxen kvinna sitter utanför ingången till ett tält tillsammans med tre stycken ungdomar- två flickor och en pojke. Runt tältet löper ett staket sammanfogat av pinnar. Hon visar dem en lång pinne fylld med hål. En afrikansk skulptur står lutad mot hennes knä. En skylt står vid sidan om hyddan med texten "Missionär." Bakom denna står en djurskalle invid hyddan. I bakgrunden står en väska på gräsmattan. Ett tält syns även i bakgrunden.

Missionsläger 10 augusti 1967Tre ungdomar står och samtalar på en väg på ett missionsläger. I bakgrunden syns en husvagn samt en massa tält. Den unga flickan till vänster bär en kort klänning samt träskor, flickan i mitten är klädd i tröja, byxor och sandaler medan flickan till höger är klädd i tröja, byxor, sandaler och strumpor. Ytterligare personer syns i bakgrunden.

Missionsläger 10 augusti 1967På ett missionsläger står en grupp kvinnor och män och lyssnar tillsammans. De har små böcker i sina händer som bär titeln "Vår lilla värld -och Guds." Kvinnorna bär korta klänningar med koftor över axlarna. En av dem bär en handväska. Männen bär rutiga skjortor och byxor. Tält syns i bakgrunden.

Missionsläger 10 augusti 1967På ett missionsläger står tre unga pojkar vid ett träd. Pojken till vänster är klädd i en mörk skjorta med uppkavlade ärmar och jeans. Han håller en liten bok i sin högra hand. Pojken i mitten är klädd i rutig skjorta med uppkavlade ärmar och jeans och pojken till höger bär ock så rutig skjorta och jeans. Ytterligare ungdomar och tält syns i bakgrunden.

Missionsläger 10 augusti 1967På ett missionsläger sitter en man och spelar piano utomhus. Han är klädd i vit hatt, mörka solglasögon, randig tröja, och mörka byxor. En stor, svart portfölj står på marken bredvid honom. Flera musiker med tromboner i sina händer står i närheten av honom samt flera sångare skymtar längre bort i publiken. Till höger syns en dirigent som står på ett podium med hjul.

Missionsläger 10 augusti 1967På ett missionsläger sitter en man och en äldre kvinna på en filt. Mannen är klädd i solglasögon, vit skjorta, ljusa byxor och randiga strumpor. Kvinnan är klädd i ljus, kort klänning, har en vit kofta över axlarna, vita sommarskor samt bär glasögon. På ett litet hus bredvid dem står en skylt där det står "Tellus bokhandel." En barnvagn, en husvagn samt en skylt med texten "Presscenter" syns i bakgrunden.

Missionskonferens, Länets konst, Två fingrar 17 oktober 1966Två unga män till vänster kommer bärande på en skulptur. Den unge mannen till vänster är klädd i en mörk, långärmad tröja med en ljus tröja inunder, ljusa byxor och ljusa skor. Den unge mannen till höger är klädd i en ljus jacka med vit tröja inunder, mörka byxor och mörka skor. Bakom dem står en tranportkärra. Till höger står en ung man delvis dold bakom en stor tavla. Bara en bit av hans ljusa byxor och skor syns nedtill. Bakom honom skymtar en tavla till.

Missionärer i Kongo 29 augusti 1967En äldre man klädd i ljus kostym, vit skjorta, mörk slips och som bär glasögon sitter vid ett bord och håller i en liten vit anteckningsbok med vänster hand. I sin högra hand håller han en penna. På bordet ligger en uppslagen tidning. Bredvid mannen sitter en äldre kvinna i en ärmlös, kort klänning på en stol.

Missionsreportage 8 april 1967Fyra män varav tre bär glasögon en är en svart man står samlade kring en slags metalldel. Alla männen är klädda i mörkrandiga kostymer, vita skjortor och olika typer av slipsar. Verktyg hänger på en vägg i bakgrunden. Även en affisch med engelsk text syns i bakgrunden till höger.

Missionsläger 10 augusti 1967En vuxen kvinna sitter utanför ingången till ett tält med ett staket runt sammanfogat av pinnar tillsammans med fyra stycken ungdomar- tre flickor och en pojke. Hon har en afrikansk skulptur i sitt knä.

description

Summary

Missionsläger 10 augusti 1967En vuxen kvinna sitter utanför ingången till ett tält med ett staket runt sammanfogat av pinnar tillsammans med fyra stycken ungdomar- tre flickor och en pojke. Hon har en afrikansk skulptur i sitt knä.

Nothing Found.

label_outline

Tags

sverige narke orebro ungdom talt staket missionsverksamhet skulptur orebro kuriren orebro lans museum missionary activities whence sculpture fence sweden tents youth orebro courier orebro county museum boy statue woman girls young people
date_range

Date

01/01/1967
place

Location

create

Source

Digital museum
link

Link

https://digitaltmuseum.org/
copyright

Copyright info

No known restrictions on publication.

label_outline Explore Missionsverksamhet, Missionary Activities, Staket

Topics

sverige narke orebro ungdom talt staket missionsverksamhet skulptur orebro kuriren orebro lans museum missionary activities whence sculpture fence sweden tents youth orebro courier orebro county museum boy statue woman girls young people