visibility Similar

code Related

Portrett av to menn. Mennene er vel kledd i dress og lange jakker med pelskrager. Herrene sitter på stoler, den ene av dem har en hatt på handen. Bildet er gammelt, ca 1855-60, og montert på tynt kartong

Portrett. Mann som står. Han har på seg dress og slips. På hodet har en lue. Mannen har bart.Bildet er tatt på Reine i Lofoten.

Håndkolorert dias. Portrett av hvithåret mann med briller og bart. (9469048069)

Portrett. En gutt og tre jenter. Søskenflokk. Småbarn. En jente sitter på en stol og holder på en jente som sitter på fanget hennes. Gutten og en jenta står ved siden av. Gutten har dress på seg. Jentene har kjole på seg.Bildet er tatt på Reine i Lofoten.

Portrett. Gutt. Står ved en stol. Har på seg matrosdress.( Hvit overdel og mørk kortbukse).

Portrett. Tre menn og tre kvinner. Kvinnene sitter på stoler og mennene står bak. Kvinnene har på seg kåper og hatter på hodet. Mennene har dress med slips eller sløyfe i halsen. De har luer på hodet.Sørfoldbilde.

Portrett. To kvinner og en mann. Alle står. Kvinnene har på seg kåpe og en hatt på hodet. Den ene har en veske i hånden. Mannen har dress på seg med en lue på hodet. I den ene hånden holder han en spaserstokk.

Håndkolorert dias. Portrett i helfigur av polarforskeren Fridtjof Nansen. Nansen lener seg mot en bokhylle og holder papirer i hånden. På veggen bak ham henger innrammede portretter. (9471831432)

Portrett. Mann. Står ved en stol og har på seg dress og slips. Sørfoldbilde.

Håndkolorert dias. Portrett av to eldre menn, dikteren Vilhelm Krag og antakelig Morten Langfeldt, sittende på en hvitmalt benk. Krag er kledd i dress og holder en spaserstokk i hånden. Langfeldt har (9471830210)

description

Summary

Håndkolorert dias. Portrett av to eldre menn, dikteren Vilhelm Krag og antakelig Morten Langfeldt, sittende på en hvitmalt benk. Krag er kledd i dress og holder en spaserstokk i hånden. Langfeldt har skipslue, hvit frakk og pipe i munnen.

label_outline

Tags

hand colored photographs norway hand colored photographs by anders beer wilse hand colored photographs of norway people of vest agder vilhelm krag
date_range

Date

20/12/2012
place

Location

Søgne (Usikkert), Norge
create

Source

Nordiska Museet
link

Link

https://www.nordiskamuseet.se/
copyright

Copyright info

by-nc-sa

label_outline Explore Vilhelm Krag, Hand Colored Photographs By Anders Beer Wilse, Hand Colored Photographs Of Norway

Topics

hand colored photographs norway hand colored photographs by anders beer wilse hand colored photographs of norway people of vest agder vilhelm krag