visibility Similar

code Related

Lungkliniken, Nappivalen, Grekiskt handarbete 11 december 1967En läkare i vit läkarrock, vit skjorta, svart fluga, mörkgrå byxor och svarta skor. En stor röntgenapparat står bakom honom (medicinsk utrustning). Flera fönster syns i bakgrunden även.

Lungkliniken, Nappivalen, Grekiskt handarbete 11 december 1967Ett sovrum innehållande tre sängar, en byrå, ett bord med en lampa på två stolar och två golvlampor varav en är tänd.

Lungkliniken, Nappivalen, Grekiskt handarbete 11 december 1967En läkare på lungkliniken sitter vid bordet inne på sitt kontor. Han är klädd i en vit läkarrock, vit skjorta och svart fluga. En blomvas står med en blomma till vänster i på en liten duk på bordet. Bakom doktorn hänger en tavla på väggen.

Lungkliniken, Nappivalen, Grekiskt handarbete 11 december 1967En läkare på lungkliniken sitter vid bordet inne på sitt kontor och håller sina glasögon i händerna. Han är klädd i en vit läkarrock, vit skjorta och svart fluga. En blomvas står med en blomma till vänster i på en liten duk på bordet. Bakom doktorn hänger en tavla på väggen.

Lungkliniken, Nappivalen, Grekiskt handarbete 11 december 1967En modevisning inne i ett rum i ett hus. En fotomodell klädd i mörk, långärmad tröja, en mönstrad kjol av grekiskt handarbete och svarta, lågklackade pumps står mitt på golvet. Publik sitter på stolar vid bord och betraktar henne.

Lungkliniken, Nappivalen, Grekiskt handarbete 11 december 1967En modevisning inne i ett rum i ett hus. En fotomodell klädd i en grå dräkt med svarta knappar framtill och med svart mönster nedtill på kjolen samt lågklackade pumps står mitt i en dörröppning. Personer syns i bakgrunden.

Lungkliniken, Nappivalen, Grekiskt handarbete 11 december 1967En modevisning inne i ett rum i ett hus. En fotomodell klädd i en ljus blus med trekvartslång ärm, en mönstrad kjol av grekiskt handarbete och svarta, lågklackade pumps står mitt på golvet. Publik sitter på stolar vid bord och betraktar henne.

Lungkliniken, Nappivalen, Grekiskt handarbete 11 december 1967Sex herrar varav fem är klädda i svarta kostymer, vita skjortor och ljusa slipsar är samlade kring ett skrivbord inne i ett rum. Tre av herrarna bär glasögon. Fem av herrarna sitter ned vid bordet och en står upp. Den sjätte mannen är klädd i mörk tröja, vit skjorta och slips och sitter i högsätet och håller i en ordförandeklubba.

Lungkliniken, Nappivalen, Grekiskt handarbete 11 december 1967En modevisning inne i ett rum i ett hus. En fotomodell klädd i en svart klänning med ett vitt mönster på kragen, runt midjan och nedtill på klänningskanten. Klänningen är ett grekiskt handarbete. Modellen bär även svarta lågklackade pumps och står mitt i en dörröppning. Hon har håret uppsatt i pippilottor. Personer som betraktar henne syns i bakgrunden.

Lungkliniken, Nappivalen, Grekiskt handarbete 11 december 1967En läkare i vit läkarrock, vit skjorta, svart fluga, mörkgrå byxor och svarta skor. En stor röntgenapparat står bakom honom (medicinsk utrustning). Ett fönster syns i bakgrunden även.

description

Summary

Lungkliniken, Nappivalen, Grekiskt handarbete 11 december 1967En läkare i vit läkarrock, vit skjorta, svart fluga, mörkgrå byxor och svarta skor. En stor röntgenapparat står bakom honom (medicinsk utrustning). Ett fönster syns i bakgrunden även.

label_outline

Tags

sverige narke orebro lakare arbetskladsel sjukhus rontgen fonster orebro kuriren orebro lans museum workwear windows doctor whence x ray hospital sweden orebro courier orebro county museum man in suit bow tie man equipment
date_range

Date

01/01/1967
place

Location

create

Source

Digital museum
link

Link

https://digitaltmuseum.org/
copyright

Copyright info

No known restrictions on publication.

label_outline Explore Rontgen, Lakare, Lakare

Portrett, mann i dress og sløyfe. Lofthus.. Borgensamlingen. Norsk

Jeremias i Tröstlösa 29 januari 1966Närbild på den kände författaren Jeremias i Tröstlösa som sitter i en stol. Han är klädd i kostym, randig skjorta samt fluga. I bakgrunden hänger en gardin.

The Röntgen rays in medical work (1899) (14733951656)

Lasarettet. Landstinget.(Okänt datum. Troligen 1954, 1955, 1956)

Västra mark 5 juni 1968I textilverkstaden på Västra marks sjukhus sitter en kvinna och dricker kaffe vid ett litet bord i förgrunden. Hon är klädd i en vit kofta och vitrandig klänning och bär glasögon. Hon har ett halsband runt halsen. Mittemot henne sitter en kvinna och syr på ett tygstycke. Hon är klädd i vit klänning och tofflor. Vid ett annat bord i bakgrunden sitter en kvinna i en vit kofta samt en vit klänning och dricker kaffe. Hon har en vit ring på höger ringfinger. En annan kvinna klädd i brokig klänning sitter bakom henne och arbetar.

Skillingaryd, läktaren vid O7. Namn se notering.

Hudsjukdomar.The House Fly, Musca domestica.

Lasarettet 14 juni 1967En läkare sitter inne på sitt kontor vid sitt skrivbord. Han är klädd i vit läkarrock, vit skjorta och mörk slips. Bokhyllor och böcker syns i bakgrunden. Han demonstrerar ett diagram på ett papper.

"Syster Hilda ger lustgas till en blivande moder". Från utställningen "Falköping i bild" 1952.

Läkare i Vimmerby. Kalmar Läns museum

Invigning av Regionsjukhuset 30 november 1967 Universitetssjukhuset

Rubrik till negativbilderna: Hagaby gård Ismakare. 9 okt 1967.

Topics

sverige narke orebro lakare arbetskladsel sjukhus rontgen fonster orebro kuriren orebro lans museum workwear windows doctor whence x ray hospital sweden orebro courier orebro county museum man in suit bow tie man equipment